1. januar 2015.1. jan 2015.

UsklaĐivanje lokalnog sa republiČkim pravilnikom

Na sednici Gradskog veća grada Šapca održanoj poslednjeg dana 2014. godine, razmatran je i usvojen Predlog izmena i dopuna pravilnika o finansiranju/sufinansiranju u oblasti sporta i fizičke kulture i Pravilnika o kategorizaciji sportskih udruženja (klubova) u oblasti takmičarskog sporta grada Šapca. Reč je o usklađivanju sa republičkim pravilnikom i Zakonom o sportu, što sportskim klubovima koji nisu u važećim granskim savezima a kvalitetno rade sa decom, pruža mogućnost da dobijena sredstva iskoriste na najbolji način.
Članovi Gradskog veća imenovali su četiri člana Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada Šapca: Nenada Đurića, Odeljenje za inspekcijske i komunalno-stambene poslove, Draganu Sinđelić, Prekršajni sud, Vladimira Nedeljkovića, JP za upravljanje građevinskim zemljištem, i Filipa Okanovića, JUP „Plan“.
Na poslednjoj sednici Gradskog veća grada Šapca u 2014. godini razmatrana je inicijativa Srpske akademije nauka i umetnosti da jedna ulica u Šapcu dobije ime akademika Mihaila Đurića, rođenog u Šapcu. Predlog će biti prosleđen Komisiji za dodelu naziva ulica.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa