26. mart 2015.26. mar 2015.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST NOVE SRBIJE

OTKLONITE UZROKE

Više desetina građana obratilo se Gradskom odboru Nove Srbije u Šapcu sa zahtevima da im se nekako pomogne. Naime, u subotu je, već drugi put ove godine, jedan deo naših sugrađana zbog kiše koja je padala nepunih 24 sata, poplavljena, i onemogućen im je normalan život. Smatramo apsurdnim da svaka, iole veća, količina padavina može da potpuno parališe čitave delove grada - posebno prigradska naselja.
Zahtevamo od gradskih vlasti da se pod hitno, a to znači odmah preduzmu mere da se građanima Šapca obezbedi normalan život. Zahtevamo da se obezbedi neprekidno praćenje situacije i omogući građanima da u svakom momentu mogu nadležnim službama prijaviti svoje probleme. Zahtevamo da se odmah, bez odlaganja, angažuju nadležna javna preduzeća kako bi se problemi otklonili. Zahtevamo da se odmah po prestanku kiše otpočnu radovi na otklanjanju uzroka koji dovode do problema za građane Šapca, a koje, očigledno, izaziva i najmanja količina padavina.
Pozivamo gradske vlasti da se manje bave kampanjom za izbore koji nisu ni raspisani, a više problemima građana Šapca. Jer to im je posao. A pride, verujemo, i najbolja kampanja.
Gradski odbor NS Šabac, Božidar Kk

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa