Инфо

26. март 2015.26. мар 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НОВЕ СРБИЈЕ

ОТКЛОНИТЕ УЗРОКЕ

Више десетина грађана обратило се Градском одбору Нове Србије у Шапцу са захтевима да им се некако помогне. Наиме, у суботу је, већ други пут ове године, један део наших суграђана због кише која је падала непуних 24 сата, поплављена, и онемогућен им је нормалан живот. Сматрамо апсурдним да свака, иоле већа, количина падавина може да потпуно паралише читаве делове града - посебно приградска насеља.
Захтевамо од градских власти да се под хитно, а то значи одмах предузму мере да се грађанима Шапца обезбеди нормалан живот. Захтевамо да се обезбеди непрекидно праћење ситуације и омогући грађанима да у сваком моменту могу надлежним службама пријавити своје проблеме. Захтевамо да се одмах, без одлагања, ангажују надлежна јавна предузећа како би се проблеми отклонили. Захтевамо да се одмах по престанку кише отпочну радови на отклањању узрока који доводе до проблема за грађане Шапца, а које, очигледно, изазива и најмања количина падавина.
Позивамо градске власти да се мање баве кампањом за изборе који нису ни расписани, а више проблемима грађана Шапца. Јер то им је посао. А приде, верујемо, и најбоља кампања.
Градски одбор НС Шабац, Божидар Кk

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa