2. april 2015.2. apr 2015.
NOV PRELAZAK ODBORNIKA

RADOVANOVIĆEVA NAPUSTILA SNS

Nekadašnja poslanica i dojučerašnja odbornica Srpske napredne stranke Tanja Radovanović u ponedeljak je predstavljena kao novo pojačanje Inicijative selo ““ grad. Time su se stekli uslovi i za formiranje odborničkog kluba ovog pokreta u Skupštini grada.
Radovanovićeva na konferenciji nije želela da iznosi razloge zbog kojih je napustila SNS. Istakla je da svakako neće reći “ne“ politici. Radovanovićeva je navela da je u politiku ušla da bi nešto krucijalno uradila za svoj grad i da je u svojoj bivšoj stranci delimično uspela u tome.
-Kroz politička delovanja u Inicijativi selo ““ grad koristiću svoje političko iskustvo i istinski delovati u interesu građana. Zalagaćemo se za decentralizaciju i poboljšanje svih segmenata društva u našem gradu. Poseban akcenat mog delovanja biće kultura. Napravila sam plan u pet tačaka koji će ujedno biti i program Inicijative za kulturu grada, objasnila ja Tanja Radovanović, koja je najavila i sastanak sa gradonačelnikom na kom će ga upoznati sa planovima. Kada se njihovi stavovi usaglase program će predstaviti i javnosti.
Salko Karadarević iz Inicijative, je rekao da će Radovanovićeva u startu dobiti “kapitensku traku“ i da će voditi deo zadužen za grad.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa