14. maj 2015.14. maj 2015.
SPORTSKI CENTAR PARK

OSVAJAJU TROFEJ NEDELjNO

Na turniru održanom za vikend u organizaciji “Radničkog“ iz Šapca za 2006. i 2007. godište u starijoj konkurenciji prvo mesto je osvojila ekipa domaćina, koja je u finalu pobedila ekipu SC “Park“ rezultatom 1:0.
Za mladu Školu fudbala “Park“, pehar osvojen za drugo mesto na ovom turniru peti je trofej za tek nešto više od mesec dana postojanja. Najznačajnijim trofejom smatraju onaj osvojen u Rumi, koji je takođe izborila generacija rođena 2007. godine, kada su osvojili prvo mesto na Memorijalnom turniru “Zoran Žugić Žuga“.
-“Park“ je razvio dobru saradnju sa Akademijom fudbala “Savo Milošević“ i Školom fudbala “Partizan“. Skori planovi su učešće na turniru u Laćarku, zatim u Stanišićima u Akademiji fudbala “Savo Milošević“, a još jedan turnir će biti organizovan kod nas. Nameravamo da organizujemo veliki međunarodni turnir gde očekujemo stotinak ekipa. Na pripreme će se ići u Vrdnik. Treba da igramo i prijateljske utakmice sa Školom fudbala “Novi Pazar“ i “Radničkim“ iz Niša, navodi Stefan Jadranović, predsednik SC “Park“.
Novina je da od 15. juna u “Parku“ kreće škola košarke za dečake i devojčice od 7 godina i starije.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa