14. maj 2015.14. maj 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PRIPREMA BAZENA ZA SEZONU

BAZEN SVEČANO PRVOG JUNA

Hit prošlogodišnje kupališne sezone, bazen u Vladimircima uveliko se priprema za ovogodišnju sezonu. Čišćenje je uveliko u toku i po rečima pomoćnika predsednika opštine Rada Kovačevića biće višestruko povoljnija od prošlogodišnje.
- Ove godine radnici JKP “Izvor“ će u radno vreme očistiti bazen za samo 12.000 dinara što je simbolično u odnosu na prošlogodišnjih 480.000 dinara. Od kako je Srpska napredna stranka u vlasti tako će biti na svakom koraku. Ima i silnih ispravki ali do početka sezone kupanja sve će biti pod konac, zadovoljan je Kovačević.
Posetioci mogu očekivati i novine u izgledu i sadržaju.
- Uradićemo sve da ostanemo hit okruga jer ovakav objekat zavređuje punu pažnju lokalne samouprave. Tu su i cene koje će biti primerene trenutku i džepu građana i svakako niže od drugih pa se nadamo da će postati navika ovaj prostor i što većem broju gostiju tokom kupališne sezone, dodaje Kovačević.
Radovi kojih će biti u narednim danima doneće umiven objekat koji već na prvi pogled pleni pažnju. A prvi kupači mogu očekivati osveženje prvog juna kada počinje sezona kupanja na bazenu u Vladimircima. Svi se nadaju sadržajna i sa zavidnim profitom.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa