21. maj 2015.21. maj 2015.
FUDBAL ““ PRVA LIGA SRBIJE 30. KOLO

ZAKASNELA POBEDA

Mačva - Sloga (K) 4:0 (1:0)
Stadion Mačve. Gledalaca 200.Sudija P. Milenković (Leskovac) Strelci: Milinković 15., Krmar 54., Radukić 58., Ristivojević 70. minnut. Žuti kartoni: Pajić i Marković (Mačva), Stanojević (Sloga).
Mačva: Tanasijević, Pejović, Pajić (Đurković), Radovanović, Prodanović, Đukanović, Krmar, Marković, Radukić (Tomić), Milinković (Kostadinović) i Ristivojević
Fudbaleri Mačve su se, u poslednjem kolu, i pored ubedljive pobede (ukupno pet u jesenjem i prolećnom delu sezone) oprostili od Prve lige.
Utakmica protiv Kraljevčana nije imala poseban značaj, jer su oba kluba znatno pre završetka prvenstva ispala iz lige.
Poseban utisak na meču ostavio je sjajni Milinković. Na samom početku utakmice, u 15. minutu, u svom stilu, sa dvadesetak metara savladao je gostujućeg golmana. Imao je Milinković šansu da matira golmana pred kraj poluvremena, sa još veće udaljenosti, ali je stativa bila saveznik čuvaru mreže gostiju.
U nastavku susreta, Mačva je krenula ofanzivno. Radukić je pronašao Krmara koji je zatresao mrežu gostiju. Kada je Mačva već otvorila i načela Kraljevčane, asistencijom Ristivojevića, napadač crveno - crnih Radukić doveo je Šapčane do 3:0. Ovaj pogodak bio je prvi Radukićev u seniorskoj konkurenciji. Njegov gol u Prvoj ligi Srbije biće mu dobar motiv u nastavku karijere. Tačku na rezultat, za pobedu od 4:0, stavio je Ristivojević. Bio je precizan sa bele tačke nakon prekršaja nad kapitenom domaćih Đukanovićem.
Mali broj pobeda, postignutih golova, bledih izdanja... vratili su Provincijske Urugvajce u Srpsku ligu ““ Zapad.
S.M.T.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa