Инфо

21. мај 2015.21. мај 2015.
ФУДБАЛ ““ ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ 30. КОЛО

ЗАКАСНЕЛА ПОБЕДА

Мачва - Слога (К) 4:0 (1:0)
Стадион Мачве. Гледалаца 200.Судија П. Миленковић (Лесковац) Стрелци: Милинковић 15., Крмар 54., Радукић 58., Ристивојевић 70. миннут. Жути картони: Пајић и Марковић (Мачва), Станојевић (Слога).
Мачва: Танасијевић, Пејовић, Пајић (Ђурковић), Радовановић, Продановић, Ђукановић, Крмар, Марковић, Радукић (Томић), Милинковић (Костадиновић) и Ристивојевић
Фудбалери Мачве су се, у последњем колу, и поред убедљиве победе (укупно пет у јесењем и пролећном делу сезоне) опростили од Прве лиге.
Утакмица против Краљевчана није имала посебан значај, јер су оба клуба знатно пре завршетка првенства испала из лиге.
Посебан утисак на мечу оставио је сјајни Милинковић. На самом почетку утакмице, у 15. минуту, у свом стилу, са двадесетак метара савладао је гостујућег голмана. Имао је Милинковић шансу да матира голмана пред крај полувремена, са још веће удаљености, али је статива била савезник чувару мреже гостију.
У наставку сусрета, Мачва је кренула офанзивно. Радукић је пронашао Крмара који је затресао мрежу гостију. Када је Мачва већ отворила и начела Краљевчане, асистенцијом Ристивојевића, нападач црвено - црних Радукић довео је Шапчане до 3:0. Овај погодак био је први Радукићев у сениорској конкуренцији. Његов гол у Првој лиги Србије биће му добар мотив у наставку каријере. Тачку на резултат, за победу од 4:0, ставио је Ристивојевић. Био је прецизан са беле тачке након прекршаја над капитеном домаћих Ђукановићем.
Мали број победа, постигнутих голова, бледих издања... вратили су Провинцијске Уругвајце у Српску лигу ““ Запад.
С.М.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa