28. maj 2015.28. maj 2015.
KONFERENCIJA ZA JAVNOST POKRETA DVERI

GLASAJTE ZA KOMŠIJE

Srpski pokret Dveri podržaće kandidate za Savet Mesne zajednice Majur koji su ujedno i njihovi članovi. Dveri naglašavaju da su izbori u tom prigradskom naselju, zahvaljujući republičkoj vlasti, dovedeni do apsurda.
Kandidat za člana saveta MZ i član Povereništva Slaviša Simić kaže da Majuru nisu potrebni ministri i direktori republičkih javnih preduzeća da bi bili izabrani najbolji u Savet.
-Republička vlast je, na žalost, dovođenjem ministarke radi otvaranja postojećeg pružnog prelaza, Ace Lukasa i sličnih, dovela izbore u apsurdnu situaciju. Umesto da građani Majura prepoznaju najbolje između sebe i njima ukažu poverenje, sada će to poverenje dati folk pevaču ili ministarki. Smatramo da takvo ponašanje nije dobro za stanovnike, a posebna je priča što se kao model ponašanja mladima nudi folk zvezda, smatra Simić.
Članovi Dveri na listi za izbor od 54. do 57. mesta. Među njima je i poljoprivrednik Nenad Živković.
-Nama u Majuru je potrebna i kanalizacija i voda i infrastruktura, o čemu ovih dana pričaju iz lokalne samouprave. Majurcima je krivo što se kod nas već decenijama radi od kampanje do kampanje. Kao pokret Dveri, mi se već zalažemo za udruživanje poljoprivrednika. Pošto je u Majuru 50 odsto stanovnika koji su izgubili posao i bave se najviše gajenjem maline i stočarstvom, nama je potrebna ili zadruga ili neko udruženje u sistemu Saveta MZ, da bi “preskočili“ nakupce i prekupce koji otimaju od sirotinje i ono malo, rekao je Živković.
Na konferenciji za novinare, održanoj ove sedmice, Dveri su pozvale svoje simpatizere i članove da glasaju za njihove kandidate, ne zato što su članovi, već zato što su časne i dobre komšije.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa