4. jun 2015.4. jun 2015.
KONFERENCIJA GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

KAŽNjENA POLITIKA GRADA

Gradski odbor Srpske napredne stranke održao je konferenciju za medije na kojoj su tema bili izbori za Savet Mesne zajednice Majur. Kandidati koje je podržala ova politička opcija odneli su ubedljivu pobedu. Narodni poslanici dr Aleksandar Peranović i Boban Birmančević zahvalili su se građanima Majura na podršci.
Boban Birmančević je naveo da je najbolje plasirani sa liste koju su oni podržali imao preko 600 glasova više od prvog sa liste koju je podržala koalicija Zajedno za Srbiju, Srpski pokret obnove, Socijalistička partija Srbije.
-Rezultat od 15:0 je realan odnos snaga između SNS i stranke „Zajedno za cenzus“. Sve vreme izbora u Majuru gradonačelnik je bio prisutan na biračkom mestu. Građani su ga videli i glasali su za SNS. Odluku o raspisivanju izbora i o tome na koliko će se mesta održavati izbori, doneo je predsednik gradske Skupštine, prim. dr Slobodan Mirković. Gužva na biračkim mestima i problemi nastali zbog toga, direktna su posledica odluke predsednika Skupštine grada Šapca, rekao je Birmančević.
Aleksandar Peranović je istakao da su građani odoleli svim pritiscima kojima su bili izloženi u poslednje vreme, od strane lokalne vlasti.
-Ucene, pritiske, mahinacije i malverzacije, gradskuh čelnika građani Majura su kaznili na ovim izborima. Došlo je vreme da se promeni i vlast u Šapcu. Gradu je potrebna politika države, jedna nova ideja i politička snaga, a to nosi SNS. Takođe, želimo i da ukažemo na izveštavanje pojedinih lokalnih medija, ali samo neka nastave tako, a mi ćemo odgovoriti ovakvim rezultatom, bio je kategoričan Peranović.
Gradonačelnik Nebojša Zelenović je pozvan da podnese ostavku, a novinarima je podeljena kopija Odluke o raspisivanju izbora u MZ Majur, potpisana od strane predsednika Skupštine grada.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa