11. jun 2015.11. jun 2015.
„JANKOVI“ ČETVRTACI IZ JELENČE PREDSTAVOM SE OPROSTILI OD UČITELjICE I ŠKOLE

„SEDAM SNEŽANA I PATULjAK“ ZA KRAJ

Prošlog petka u OŠ „Janko Veselinović“ u Jelenči bilo je veselo i to zahvaljujući učenicima četvrtog razreda koji su izveli predstavu „Sedam Snežana i patuljak“. Na ovaj način, već sada iskusni mali glumci sa nekoliko izuzetnih predstava iza sebe, oprostili su se od svoje učiteljice Jovanke Andrić ali i škole u kojoj su sticali nova znanja i napravili prve glumačke korake.
- Mogu samo da dodam da deca, ukoliko nešto zaista žele i tome se posvete kao sad, iznose i velike podvige kao ovaj. I onda to izgleda upravo ovako kao što ste imali prilike da vidite - nije krila oduševljenje učiteljica Jovanka.
Tu nije bio kraj. Želevši da se zahvale svojoj učiteljici na svemu lepom u protekle četiri godine usledio je i poklon u vidu predivnog buketa cveća, diplome „Najboljoj učiteljici“ i sata sa posvetom. Sve to je propraćeno neizostavnom pesmom uz prisustvo roditelja i direktorke škole Ljiljane Stojanović. U organizaciji i adaptaciji pomogao je i bivši učenik ove škole, Boško Živanović, danas profesor književnosti i pesnik za decu i odrasle.
Uz želju da uspešno nastave dalje školovanje sada već svršeni četvrtaci u peti razred poneće pored prelepih uspomena i pouku da se radom, trudom i zalaganjem sve može postići.
O. G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa