24. decembar 2015.24. dec 2015.
ANKETA

KUDA ZA NOVU GODINU

Nemanja Babić iz Koceljeve, 18 godina, srednjoškolac
- Ove godine ću Novu godinu dočekati sa najboljim prijateljima. Odlučili smo da idemo u jedan od lokalnih restorana, na organizovani doček po veoma pristupačnoj ceni. Očekujem lepu atmosferu i dobar provod.
Zorica Kovačević iz Koceljeve, 43 godine, nezaposlena
- Nemam nikakve planove. Novu godinu ću dočekati kući sa suprugom.
Ivan Vujković
-Nisam mnogo ni razmišljao o dočeku Nove godine, niti sam nešto posebno planirao. Dočekaću je sa bliskim prijateljima. Možda prošetam do centra grada.
Vlada Radovanović, student informacionih tehnologija
-Biću u Beogradu sa devojkom na žurci u stanu. Odustali smo od izlaska i rezervacija. Planiramo oko ponoći da odemo do Trga, pošto će biti nekih zanimljivih dešavanja. Posle toga ne znam, možda negde ostanemo i do jutra.
Mira Trifunović
-Prvo planiram večeru sa prijateljima, a zatim izlazak u klub „Fontana“ gde se uvek najbolje provedem. Biću sa ljudima koji su uz mene i u dobrim i u lošim trenucima. Imaću za to veče i posebnu šminku i neku šik frizuru.
Dejan Lazić, zubar
-Za doček ću biti u „Bunga baru“, sa devojkom i društvom. Pomalo sam razočran gradskom organizacijom, jer mi se proslava u „Tržnici“ ne čini zanimljivom , pa tako mladima, u zavisnosti od starosne dobi i ukusa, različiti klubovi deluju kao najbolje rešenje. Ne spremam se ništa posebno, jer Novu godinu ne doživljavam pompezno kao kada sam imao 18 godina.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa