Info

25. februar 2016.25. feb 2016.

ČIVIJAŠKI “™OROSKOP

Piše: Astrolog u pokušaju, master astronomije na Univerzitetu u Donjoj Pinosavi Nenad Kulačin
Riba
Za ime Boga, prestanite više da kukate koliko mnogo radite. Nema ptice na grani kojoj to nije nepoznanica. A, kako znamo, i sami ste zaključili, iskačete i iz frižidera, a ne samo sa malih ekrana. Dobro je što ste to i sami uvideli, a mi od vas naučismo i to da je srpska pastrmka bolja od turske. Eto neke vajde. I te, glupe rupe...
Ovan
Pokušali ste i dali sve od sebe, i niste bili tvrdoglavi, ali Bik je bio neumoljiv. Iako ima dva roga, za svakoga od vas, vi ste se vratili u igru i možemo da kažemo da ste na dobrom putu. Problem je u vašoj nepredvidivosti. E, kada bi moglo da se vrati ono vreme: „Čedo, oženi me“, lestvica ne bi bila tako visoka.
Bik
Tešku ste odluku morali da donesete, i prelomili ste veoma inteligentni. Verujemo da vas je malo ohrabrio i „onaj koji je pao sa Marsa“, a dok Venera ne uđe u vaše sazvežđe, a neće skoro, držte se vi jedne kolone. Uspeh, kakav takav, zagarantovan je.
Blizanac
Sasvim je u redu što imate takav muzički ukus i ne volite tog Amadeusa, ali što dete da ne pustite na maturu zbog te grupe. Vole deca da slušaju sve, od Cece, Seke, Jece, Šabana..., a vi se uhvatili za Amadeusa. Predlažemo da dođete kod nas 18. aprila, da ih na licu mesta odslušate, pa onda prelomite. A, to da li će Vračar da padne ili ne, to ni znezde ne znaju.
Rak
Vi, Boga mi, imate petlju. Od vas se to moglo i očekivati, ali priznaćete da je vaše ograđivanje od „njega“ bilo iznenađenje. Verujte zvezdama, to ga je potreslo više nego kada ga nazivaju „grobarom“. A svi oni koji vam se sada dive i koji vas veličaju, neka preuzmu malo te kuraži i na sebe. Mada, ne kaže se džabe: „Bez starca nema udarca“.
Lav
I vi ste se malo više osilili. To što vas je politika vratila u život ne znači da vam se sve može, pa i da poručite svojim navijačima kako su kao „grobari“ ispali smešni i „delijama“. To je ogromni faul. Građani su možda zaboravili ko ste i šta ste, ali „grobari“ sigurno neće.
Devica
Vi ste to lepo primetili ““ ne mogu svi koji su završili fakultete da sede u kancelarija. Mora da ostave mesta za one sa lažnim diplomama, njih je svake godine sve više. Kod vas ne moraju da brinu, ako nema mesta u kancelarijama, ima u Muzeju voštanih figura, odmah levo od Lenjina.
Vaga
Vi i kada vas nema, tu ste. Čak ste završili u fajsbuku, kao smajlić. Pravi dokaz da se isplati raditi, upravo ste vi. Baš bi vas Cukenberg i Gugl primetili, da ne beše onog čuvenog „vazduplohova“. Sada kada nešto hoćemo da super-lajkujemo, samo stavimo vašu sliku i siti se nasmejemo.
Škorpija
Bravo, čestitamo i mi, jer Oskara ne ubode lep, već uporan. Kod vas ne važi ona domaća: „Treća sreća“, već „šesta“. Talija vas je ovog puga malo pogurala, mada ste i sami svesni da je veću ulogu ostvario medved, od vas, ali pobedi se u zube ne gleda.
Strelac
Nije u redu da svojim primerom dezavuišete sve moguće državne funkcionere. To što vi na posao idete biciklom, a ne službenim kolima pod rotacijom, stvarno nije u redu. Vi ste, bre, gradonačelnik Londona, a ne Beograda. Nemamo mi toliko „mali“ bicikl da bi se i on vozio.
Jarac
Niste lepo krenuli, a teško da ćete daleko da dogurate. Poraz za porazom, a „Radnik“ iz Surdulice tak stiže na vaš stadion. Možda ste u pravu za suđenje, ali da ste bili bolji, dali bi još neki gol. Ovako vam preostaje jedino da u kafani naručite da vam muzičari sviraju ““ jedan penal.
Vodolija
Pred vama je veoma odgovoran posao. Mada se mnogo niste pitali, a i u budućnosti ćete sve manje, vi ćete mudro, državnički staviti paraf na raspisivanje izbora, a onda kom opanci kom obojci. Vi ste sigurni još godinu dana, a do tada, vodite računa o mangupima u sopstvenim redovima.

PS. U ovom Oroskopu nismo spominjali: Aleksandra Vučića, Čedu Jovanovića, Bojana Pajtića, Bojanu Maljević, Filipa Davida, Milorada Vučelića, Dragana Markovića Palmu, Zorana Babića, Leonarda Di Kaprija, Borisa Džonsona - gradonačelnika Londona, Ivana Tomića i Tomislava Nikolića.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa