12. maj 2016.12. maj 2016.

Kroz par reČi

“¢ FUDBAL ““ Omladinci Mačve, kako se i očekivalo, nisu mogli da pruže značajniji otpor vršnjacima iz Partizana. Poraženi su 0:4 u Pocerskom Pričinoviću. Šapčani u sledećem kolu gostuju Borcu.
“¢ RUKOMET ““ ŽRK Mačva poražena je u 24. kolu Prve lige „Centar“ u Beogradu. Bolje od Šapčanki bile su domaće rukometašice Radničkog 27:22 (15:10).
“¢ RUKOMET ““ Drugi tim Partizana bio je bolji od Mačve iz Bogatića u nastavku Prve lige „Centar“. Beograđani su, u neizvesnoj utakmici, slavili 34:33 (18:15).
“¢ FUDBAL ““ Igračice Mačve pretrpele su novi poraz u plej autu Super lige. U Šapcu, slavile su fudbalerke Požarevca 3:1. Šapčanke su na začelju i tu će ostati i na kraju prvenstva.
“¢ ATLETIKA ““ Atletičari AŠK Tempa osvojili su četiri medalje na „Trofeju Beograda“. Nikolina Mandić u trci na 3.000 metara i Đorđe Kikić u bacanju koplja bili su najbolji i osvojili zlatne medalje. Ivan Planko (800 m) i Katarina Gačević (bacanje kugle) osvojili su bronze.
“¢ ATLETIKA ““ Atletičari „Sprinta“ iz Badovinaca osvojili su jednu zlatnu i tri bronzane medalje na Prvenstvu Srbije u višebojima održanom u Sremskoj Mitrovici. Slobodan Lukić najbolji je desetobojac Srbije među mlađim juniorima. Bronze su osvojili: Tamara Paunić (mlađe juniorke), Đorđe Jovanović (pioniri) i Nemanja Mišić.
“¢ RVANjE ““ Takmičari Viteza, upotpunili su trofejne vitrine sa dva zlata i jednom bronzom sa Prvenstva države za starije pionire u Kanjiži. Uglješa Gajić i Ilija Petrović osvojili su titule u svojim kategorijama, dok je Momčilo Gajić bio treći posle neizvesnog polufinala koje je izgubio za jedna poen. Učestvovalo je ukupno 102 rvača iz 22 kluba.
“¢ KARATE ““ Takmičari Majura, Kojić i Gligorić osvojili su zlatne, a Anja, Sanja i Ema Petrović srebrne na 4. Memorijalnom turniru “Nemanja“ u Čačku.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa