26. maj 2016.26. maj 2016.

Kroz par reČi

“¢ RUKOMET ““ Golman Metaloplastike Darko Arsić nalazi se na širem spisku selektora Dejana Perića za baražne duele Srbije sa Mađarskom za odlazak na Svetsko prvenstvo naredne godine.
“¢ RUKOMET ““ ŽRK Mačva, kako se i očekivalo, poražena je u poslednjem kolu Prve lige „Centar“ u Loznici. Domaća „Loznica grad“ slavila je 38:25 (12:9).
“¢ RUKOMET ““ ORK „Mačva“ remizirala u Beogradu sa „Studentskim gradom“ 21:21 (10:9).
“¢ RUKOMET ““ Drugi tim Metaloplastike savladao je Gučevo u nastavku Druge lige „Centar“. Slavili su Šapčani u Lešnici 48:18 (21:10).
“¢ FUDBAL ““ Igračice Mačve pobedom su se oprostile od ove sezone i Super lige. Šapčanke su, na svom terenu, savladale „Slogu Radnički“ iz Zemuna 6:1 (4:1). Ligu završavaju na poslednjem mestu sa 6 bodova.
“¢ FUDBAL ““ Omladinci Mačve i Rada remizirali su u Šapcu, u meču pretposlednjeg kola, 1:1. Strelac jedinog i vodećeg gola za Šapčane bio je Dobić.
“¢ ATLETIKA ““ Pionirke „AŠK Tempa“ osvojile su ekipno drugo mesto na ekipnom Prvenstvu Srbije za ovaj uzrast održanom u S. Mitrovici. Jedino bolje od Šapčanki bile su takmičarke Vojvodine.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa