23. jun 2016.23. jun 2016.
DEČJI HOR „MLADIŠA“ ODRŽAO KONCERT

SAČUVAJMO OD ZABORAVA

,,Kad ja pođoh na Bembašu“, ,,Ja posejah lubenice“, ,,Ajde Kato, ajde zlato“, ,,Divan je kićeni Srem“, ,,Kopa cura vinograd“, ,,Ječam žela, Kosovka devojka“, ,,Seoska sam lola“ orilo se prošlog četvrtka u Velikoj sali Kulturnog centra. Aplauzi oduševljene publike pozdravili su nastup Dečjeg hora „Mladiša“ Kancelarije za mlade grada Šapca i Dečjeg tamburaškog orkestra KUD „Abrašević“.
-Sam naziv koncerta, kao i repertoar, nose poruku da bi trebalo svi da sačuvamo i ne zaboravimo ono što pripada našem narodu i što je samim tim deo nas. Bilo je predivno. Trud se isplatio, a mi se nadamo ponovnom zajedničkom nastupu - rekla je Suzana Gajić, dirigent Dečjeg hora „Mladiša“.
Posle uspešne godine ispunjene sa čak petnaest zapaženih nastupa i osvojenom Specijalnom nagradom na 8. Međunarodnom festivalu dece i pesnika u Panoniji članove hora očekuje zasluženi odmor.
- Do septembra smo na odmoru, a onda primamo nove članove u hor i krećemo u nove radne pobede i nova iznenađenja za našu publiku - obećala je Suzana.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa