25. avgust 2016.25. avg 2016.

CER ODNEO “DAROVE“

FK “LIPOLIST“ ““ FK “CER“ 1:2 (1:1)
Lipolist. Gledalaca: 150. Gl. sudija: Ilić (Šabac), pomoćnici: Veselić i Vuković (oba Dublje). Strelci: Subotić u 45. za Lipolist; Maštrapović u 43. i Čobanov 48. za Cer. Žuti kartoni: Čačić, Petković (Lipolist); Knežević, Kojić, Čobanov, Tadić, Marić (Cer). Crveni kartoni: Čačić (Lipolist) i Marić (Cer).
LIPOLIST: Stevanić, D. Čačić, Brzaković, Vujić, Subotić, Karović, Božanić, Da. Beljić (A. Čačić), Stojković, Petković (De. Beljić), Mijailović.
CER: Knežević, Ćosić, Subotić, Marić, Tadić, Kojić, Čobanov, Milinković, MAŠTRAPOVIĆ, Marinković (Mi. Draksimović), Vuković.
Svečarsku atmosferu na Veliku Gospojinu u Lipolistu, pokvarile su komšije iz Petkovice. Gotovo dve decenije je prošlo od prethodnog zvaničnog duela Cera i Lipolista, a prvog će se radije sećati gosti. Najinteresantniji trenuci viđeni su između 43. i 48. minuta. Igrač utakmica Maštrapović doveo je goste u vođstvo, a kada je Subotić izjednačio u poslednjim trenucima prvog dela, delovalo je da domaći imaju psihološku prednost. Ipak, domaćima je raspoloženje pokvario odlični Čobanov u prvim minutima nastavka. Do kraja, Lipolist je napadao, tim iz Petkovice se organizovano branio. Bilo je prilika ispred Kneževića, ali mreža je ostala mirna.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa