8. septembar 2016.8. sep 2016.
SANACIJA AMBULANTE U ŠTITARU U TOKU

TRAJNO REŠENjE NOVA AMBULANTA

Sanacija ambulante u Štitaru počela je prošle sedmice. Počeli su radovi na sanaciji prostora, kako bi se obezbedili adekvatni uslovi za rad. Ovu ambulantu posetili su predstavnici Grada, većnici dr Branko Vujković i Nataša Radovanović koji su razgovarali sa rukovodstvom ustanove, zaposlenima i meštanima. Dugoročno rešenje problema je izgradnja nove ambulante, istakao je dr Branko Vujković, naglašavajući da Grad Šabac podržava inicijative rukovodstva koje za cilj imaju dalje unapređenje kvaliteta usluge i rad Doma zdravlja Šabac.
-Poslovi koji se rade u ovoj ambulanti, neophodni su da bi se obezbedili osnovni uslovi za rad i lečenje naših sugrađana iz Štitara. Ni ovim radovima problem se ne rešava dugoročno, jer je takvo rešenje samo izgradnja nove ambulante. Grad je naravno spreman da izađe u susret potrebama naših sugrađana na celoj teritoriji, ali ovde očekujemo i saradnju i razumevanje meštana, jer problem predstavlja pronalazak adekvatne lokacije. Pozivam zato sve žitlje Štitara da nam u tome pomognu, jer želimo da im zdravstvena usluga bude dostupna u adekvatno opremljenoj ambulanti. Grad i DZ Šabac su u proteklih petnaestak godina izgradili pet i rekonstruisali gotovo sve objekte na celoj teritoriji. Kako je reč o starim zgradama, potrebno je kontinuirano ulaganje u njihovo održavanje, a na mestima kao što je ovo ili recimo Jevremovac, potrebna je izgradnja novog objekta, naveo je Vujković.
Odbornica u lokalnom parlamentu, Radenka Gajić, koja živi u Štitaru zahvalila je Domu zdravlja i Gradu na pruženoj pomoći i podršci, uverena da će meštani ovog sela i sami pokazati zainteresovanost za rešavanje ovog problema i da će se kroz partnerstvo pronaći adekvatno rešenje.
Preuzeto sa zvanične internet pr

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa