СЦ “ФЕНИКС” БИЗНИС ЛИГА – 6. КОЛО

МУП и СЕТ “КОЛО ВОДЕ”

  • Број 3607 (15. дец 2016.)
ГРУПА А: Новохем – Еликсир фуд 3:4, ЈКП “Топлана” – ЈКП “Стари Град” 2:7, НИС – Сет 1:2, Еликсир ђубрива – Градска управа 8:3, Интер-Коп слободан.
ТАБЕЛА: 1. Сет 16; 2. Еликсир ђубрива 15; 3. Еликсир фуд 13; 4. Градска управа 10; 5. НИС 9; 6. Новохем 7; 7. ЈКП “Стари Град” 7; 8. ЈКП “Топлана” 4; 9. Интер-Коп 3.
ГРУПА Б: ЈКП “Паркинг” – Пирамида 72 0:3, Рефлекс ГП – МУП 2:7, ЈКП “Водовод” – Телеком 3:0, Јусел – ПТТ 3:5, Прогети – Епархија Шабачка 1:7.
ТАБЕЛА; 1. МУП 18; 2. Пирамида 72 15; 3. Јусел 13; 4. ПТТ 12; 5. ЈКП “Водовод” 10; 6. Епархија Шабачка 9; 7. Прогети 9; 8. Телеком 3; 9. Рефлекс/Глас Подриња 0; 10. ЈКП “Паркинг” 0.