ДРУГА ФУТСАЛ ЛИГА „ЗАПАД“ – 10. КОЛО

НЕОЗБИЉНОСТ И НЕПРОФЕСИОНАЛИЗАМ ГОСТИЈУ

  • Број 3607 (15. дец 2016.)
  • Д. Б.
ФК „БЕЛАТОРЕС“ – ФК „ЖУПСКИ РУБИН“ 3:0 (сл. резултат)

Бодови су увек важни, али када се освоје на овакав начин, сва спортска драж је „убијена“, док уместо радости, преовладава бес. Гости из Пријепоља једноставно нису допутовали, без објашњења, разлога, најаве. Све је било спремно, термин закупљен, играчи Белатореса, службена лица.
- Од доласка у халу покушавали смо да ступимо у контакт са њиховим представницима иако то није наша обавеза. Нису се јављали, а после пет покушаја, наш позив је добио одговор и то 15 минута пре заказаног почетка. Само су рекли да нису дошли и ништа више. Дешава се да тим не дође, али је коректно обавестити на време, покушали би да нађемо други термин. Уместо тога, ми смо морали да покријемо све трошкове, свих службеника, као да је меч одигран, а није – нагласио је председник шабачког клуба Ђорђе Мелцер.
У суботу „Спартанци“ гостују у Ивањици. Тренутни поредак на табели изгледа овако: 1. РБ 25, 2. Пожаревац 22, 3. Ивањица 19, 4. Економац 18, 5. Партенон 18... 7. Белаторес 15.... 10. Рубин 7, 11. Рашка 7, 12. Крагујевац 2011. 0.