Info

20. avgust 2019.20. avg 2019.
Marković: Želimo da odbranimo duplu krunu

Marković: Želimo da odbranimo duplu krunu

Iako u novoj sezoni Vaterpolo klub "Šabac" nastupa u mlađem sastavu u odnosu na prethodnu, ambicije osvajača duple krune u novoj sezoni nisu male, niti umanjene. Na zvaničnoj konferenciji za medije, novi kapiten Nikola Marković naglasio je da klub od povratka u Šabac beleži konstantan napredak u svakom, te i u rezultatskom smislu i ne želi taj trend da prekine ni u predstojećem šampionatu.

-Počeli smo od Prve A lige, potom Super lige, Regionalne A2, potom Regionalne A1 lige, postali smo osvajači duple krune i želimo da odbranimo trofeje. Nismo favoriti, inspirisali smo i druge da se pojačaju, ali nećemo težiti ničemu manjem od najvišeg. Novi je trener, imamo nove igrače, ali su ciljevi jednako visoki - rekao je kapiten Nikola Marković.

Novi trener Nemanja Andrić postavio je cilj napretka ekipe i pojedinaca.

-U ovom klubu se radi sistemski i moj zadatak je da doprinesem da sistem funkcioniše i dalje. Tek sa jasnom predstavom rivala, moguće je prognozirati plasman. Želimo mnogo na domaćoj sceni, želimo među prvih pet u A1 ligi, želim da igramo lepo i dobro u Evropi, te da se unapređuju pojedinci tako da i kolektiv napreduje - istakao je Andrić.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa