27. avgust 2019.27. avg 2019.
Gledamo sebe više nego rivale

Gledamo sebe više nego rivale

Svega dva dana dele Šabac i Šapčane od najvećeg vaterpolo događaja u našem gradu do sada. Gradski bazen će biti domaćin jednog od dva kvalifikaciona turnira prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona, a uz najbolji tim Srbije, ŠABAC, nastupaju još: Crvena Zvezda, Apolon (Grčka), Dinamo (Rusija), Galatasaraj (Turska) i Oradea (Rumunija). Prva četiri tima na kraju ligaškog sistema će obezbediti plasman u drugi krug, no nije nevažna ni konačna pozicija. Šabac ne preuzima ulogu favorita, ali želi najviše, ističe novi igrač Dušan Vasić.

-Dobili smo privilegiju da igramo pred našim navijačima, privilegiju da ne putujemo, već budemo kući, a naša obaveza je da uzvratimo. Delimično poznajemo rivale, ali sam uveren da mi treba da mislimo o sebi i svojoj igri, te da od našeg nastupa zavisi konačan uspeh. Moguć je svaki ishod, ali "Šabac" kao klub i Šabac kao grad zaslužuju najviše - rekao je Vasić.

Neizvesnost je jedino sigurna u četiri dana, dodaje sportski direktor Anto Vasović.

-Nema ekipe koja se izdvaja po kvalitetu ili nedostatku istog. Ne treba očekivati neke ubedljive trijumfe, već duele gde će sitnice odlučivati. Naš cilj je da ponovimo rezultate od prethodne sezone, to želimo, no ne opterećujemo igrače. U Evropi želimo u drugi krug i pripremamo se da još jednom obradujemo našu publiku - dodao je Vasović.

Još malo karata je preostalo u prodaji i dostupne su na pultu Gradskog bazena po ceni 1.500 dinara paket za gornje tribine za sve utakmice, 2.500 dinara za donju tribinu i poziciju iza gola. Pojedinačno, za jedno kolo, cene su 500 i 750 dinara.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa