2. oktobar 2019.2. okt 2019.
Vuković: Podrška nam je vrlo značajna

Vuković: Podrška nam je vrlo značajna

Pred dva važna meča za njegov tim, trener "Metaloplastike" uputio je poziv najvijačima da budu velika i glasna podrška mladom timu u mečevima protiv "Meškova" i "Gorenja", jer je to neohodno svakoj ekipi, a posebno timu sačinjenom od mladih igrača koji kroz jake mečeve sazrevaju i postaju bolji.

-Rezultati mogu biti dobri ili loši, ali ne postoji tim koji je postigao vrhunski rezultat sa prosekom od 21,5 godina, govorim o kolektivnim sportovima. Svaki meč je vekiko blago za ove momke. Biće poraza, padova u igri, ali ne bih voleo da osete kako nemaju podršku u svom gradu. Šapčani vole i poznaju rukomet, to mogu da kažem na ponos, upoređujući sa brojim drugim gradovima gde sam igrao i radio. Potrebna je podrška koja je vetar u leđa, potrebne su bučne tribine da nam "čuvaju strah". Radim sa sjajnim, izuzetno talentovanim momcima, a uz pravu podršku mogu da pokažu sav svoj raskošni potencijal. U Bitolju smo ubedljivo izgubili, jer smo bili uplašeni, u Šapcu neka se plaši samo protivnik. Uveren sam da zajedno možemo mnogo - istakao je Vuković.

Metaloplastiku sutra, od 17:15 očekuje meč 4. kola SEHA lige protiv belosruskog "Meškova", a potom u nedelju, od 19 sati, prva utakmica drugog kruga kvalifikacija za Kup EHF protiv slovenačkog "Gorenja". Mesto oba događaja je hala "Zorka".

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa