22. novembar 2019.22. nov 2019.
Srbija u naslovima

Srbija u naslovima

Dnevni listovi izdanja za 22. novembar pišu na naslovnim stranama o reakcijama na aferu "Ruski špijun", o poseti predsednika Severne Makedonije Steva Pendarovskog Srbiji, o odluci Univerziteta u Beogradu da je doktorat ministra finansija Siniše Malog plagijat i o drugim temama.

ALO - "Vučić objavio rat špijunima", predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio oštre mere nakon obelodanjivanja obaveštajne afere, piše list. "Za prvo dete država daje 300.000 dinara", o budžetu za 2020. godinu koji predvidja više novca za primenu zakona o finansijskoj pomoći porodicama.

BLIC - "Koje strane službe operišu po Srbiji", o aferi Ruski špijun i delovanju obaveštajnih službi u Srbiji. "Terzić prepoznao napadače", o napadu na srpskog fudbalera Aleksu Terzića.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o špijunskoj aferi "Potpukovnik Vojske Srbije na snimku sa agentom GRU". "Puna sveska podmićenih potresa Bor", list piše o hapšenjima zbog malverzacija oko novog rudnika.

DANAS - List navodi da su bugarski mediji objavili nove tvrdnje o nelegalnoj trgovini oružjem "Portal Armsvoč: Srbija tajno naoružavala ukrajinsku vojsku". "Univerzitet: Sinša Mali je plagirao dokotorat", o odluci Odbora za profesionalu etiku Univerziteta u Beogradu.

INFORMER - "Srbi, mi smo braća", o reakciji Rusije na špijunsku aferu. "Mafijaška likvidacija u Nišu", o ubistvu mladića (25) u tom gradu.

KURIR - "Vučić: Pitam naše ruske prijatelje zašto?! Uveren sam da Putin o ovakvim stvarima nije bio obavešten", list prenosi reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića o špijunskoj aferi. "Fudbaler u modricama nakon otmice", o napadu na fudbalera Aleksu Terzića.

POLITIKA - Intervju sa predsednikom Severne Makedonije Stevom Pendarovskim "Skoplje i Beograd imaju iste ciljeve i brige". "Neakademsko ponašanje Siniše Malog", o odluci BU o doktoratu Malog.

SRPSKI TELEGRAF - "Putin istražuje špijunsku aferu u Srbiji", o reakcijama na snimak na kojem se nalaze ruski obaveštajac i srpski oficir. "Preki sud za Sinišu", piše list o odluci Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu.
Foto

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa