22. januar 2020.22. jan 2020.
Šabac zvanično postao član pokreta "Tri plus"

Šabac zvanično postao član pokreta "Tri plus"

Grad Šabac već treću godinu porodicama sa troje i više dece omogućava da postanu vlasnici “Ponosne kartice tri plus”. Kartica omogućava brojne popuste, kao i besplatne članarine, a uštede na godišnjem nivou su od 1.000 do 1.500 evra.

Danas je Šabac i zvanično postao član pokreta “Tri plus”. Ugovore su potpisali gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i predsednik pokreta Vladica Gavrilović.

-Moramo da pobedimo najvećeg neprijatelja srpskog naroda – belu kugu. Najefikasnije oružje u toj borbi su porodice sa troje i više dece i da sa 7,8 procenata dođemo na 45 procenata porodica sa troje i više dece, rekao je Vladica Gavrilović.



Gradonačelnik Zelenović je istakao da je potpisivanje ugovora samo formalnost i da saradnju neguju već tri godine, što će i nastaviti.

Najzaslužniji što projekat treću godinu živi i raste u Šapcu jesu član Gradskog veća Božidar Katić, direktor Turističke organizacije Šapca Srđan Mitrašinović i koordinatorke projekta Snežana Živanović i Slavica Koprić. Prilikom potpisivanja ugovora Božidar Katić je naveo da je to podizanje priče na viši nivo.

-Nije “Ponosna kartica tri plus” samo kartica koja obezbeđuje popuste i koja olakšava život. Ta kartica je priznanje ovog naroda onim ljudima koji su imali hrabrosti da u najtežim vremenima imaju troje i više dece, istakao je Božidar Katić.

Prošle godine je oko 1.000 porodica dobilo “Ponosnu karticu tri plus”.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa