15. decembar 2020.15. dec 2020.
Glasajte!!!

Glasajte!!!

Vaš i naš list čuva tradiciju izbora najboljih u sportu našeg kraja u godini na izmaku. Bila je ovo izuzetno teška godina za sve, tako i za sportiste, mnogo je nedovršenih sezona, neostvarenih snova, nezavršenih ranije naznačenih uspeha, ali kao list koji čuva tradiciju izbora u sportu najdužu u Srbiji, ni 63. godinu nećemo prekidati niz.

Od prethodnog četvrtka, 10. decembra u štampanom izdanju dostupan je kupon gde četvrtu godinu VI borate svoje najbolje u kategorijama najbolja sportistkinja, sportista i sportski kolektiv. Uputstvo za glasanje nalazi se na kuponu, a u sve tri kategorije ponuđene su po tri alternative.

Među damama su: Katarina Gačević, šampionka Srbije u bacanju kugle, članica AŠK Tempo; Renata Stepanović, kapiten košarkašica "Duge" člana najvišeg ranga srpske ženske košarke i Una Obrenović, mladi kapiten rukometašica "Medicinara".

Kod sportista: Aleksandar Grnović, atletičar badovinačkog "Sprinta", olimpijski kandidat, već sada jedan od dva najbolja desetobojca u Srbiji; Nebojša Grujić, kajakaš "Zorke", član bronzanog ćetverca sa Evropskog prvenstva ovog leta i Uroš Madžarević, rvač "Viteza", šampion Srbije u slobodnom stilu.

U konkurenciji klubova su ponuđeni: Kajak klub "Zorka", Rvački klub "Vitez" i Tekvondo klub "Šabac".

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa