11. maj 2021.11. maj 2021.
FB stranica Caritas Šabac

FB stranica Caritas Šabac

Direktor Caritasa Šapca Miroljub Nikolić izabran je za člana Zajedničkog konsultativnog odbora

Direktor Caritasa Šapca Miroljub Nikolić izabran je za člana Zajedničkog konsultativnog odbora sastavljenog od predstavnika Evropskog ekonomskog i socijalnog komiteta i organizacija civilnog društva i socijalnih partnera iz Republike Srbije.

Miroljub Nikolić je izabran za oblast socio-ekonomskog razvoja, a u Zajednički konsultativni odbor izabrani su i Katarina Golubović iz Komiteta pravnika za ljudska prava – Yucom i Nataša Đereg, iz Centra za ekologiju i održivi razvoj, u oblasti zaštite životne sredine, poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Kandidate za članstvo predlagale su i izabrale organizacije civilnog društva. Uvereni smo da su bogato iskustvo i dosadašnji posvećeni rad i rezultati najbolja preporuka za novi angažman, koji će doprineti daljem radu odbora, a na dobrobit korisnika usluga socijalne zaštite i razvoja organizacija civilnog društva.

Ceo process izbora koordinirali su Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
FB stranica carotas Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa