1. septembar 2021.1. sep 2021.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Obeležen početak nove školske godine u OŠ "Nikolaj Velimirović"

Neposredno pred svečano obeležavanje početka nove školske godine u OŠ "Jevreme Obrenović", svratili smo do jedne od omiljenih gradskih osnovnih škola, "Nikolaj Velimirović", gde je, takođe, organizovan doček đaka prvaka.
Glas Podrinja

- Imali smo podršku Grada, koji je obezbedio rančeve sa neophodnim priborom. Ministarstvo prosvete pripremilo je bojanke da obraduje sve prvake, a mi ih dočekujemo sa čistim i, pre svega, bezbednim učionicama. Najbitnije su nam mere zaštite od zaraznih bolesti. Na tome ćemo raditi, voditi računa da ne postanemo mesto transfera zaraze. Učenici prvog razreda su raspoređeni u svoje učionice, upoznali su svoje učitelje i sada će da se prilagođavaju na novi režim života, rekao je Nenad Jović, direktor škole Nikolaj Velimirović.
Glas Podrinja/Direktor OŠ "Nikolaj Velimirović"

Zbogom detinjstvo, pomislili smo, dobrodošao živote.
- Fenomenalno se osećam. Imamo tremu, i sin i ja. Ćerka mi polazi u četvrti razred iste škole, kaže Nebojša Cvejić, viši bibliotekar Biblioteke šabačke, a na pitanje kakva su mu očekivanja odgovara da mu je najveća želja da mu sin bude srećan i zadovoljan - Pratićemo situaciju i ponašati se u skladu sa njom.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa