10. septembar 2021.10. sep 2021.
Pixabay

Pixabay

Novi radni sastanak posvećen aktuelnoj situaciji


Na inicijativu direktora Opšte bolnice Šabac, dr Slobodana Popovića održan je novi radni sastanak naše ustanove i predstavnika domova zdravlja iz Šapca, Bogatića, Vladimiraca i Koceljeve. Inače, od početka izbijanja epidemije ovi sastanci su redovni.

Organizacija rada ustanova, međusobna koordinacija, ispomoć i delovanje kao jedna celina, kao i pravovremeno dijagnostikovanje i trijaža, sve u cilju zbrinjavanja i kovid pozitivnih i nekovid pacijenata, bile su teme u fokusu jučerašnjeg sastanka.

Na osnovu dosadašnjeg iskustva tokom borbe sa kovidom, dogovoren je još efikasniji model svakodnevne komunikacije i koordinacije što će doprineti intenziviranju međusobne saradnje i funkcionisanju zdravstvenih ustanova kao jedinstvenog tima.

Takođe, dogovoreno je da se nastavlja ranije uspostavljen kontinuitet ovakvih radnih sastanaka, praćenje i prilagođavanje situaciji, svako u polju svog delovanja i zajednički – na prevenciji i iznalaženju načina za prevazilaženje izazova.

U vreme kada se povećava broj novoinficiranih, ponovo upućujemo apel građanima da se vakcinišu i tako zaštite sebe i svoje bližnje, da budu odgovorni i poštuju propisane zaštitne mere.

Opšta bolnica Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa