16. decembar 2021.16. dec 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Tufegdžić se kratko zadržao na Skupštini

Odbornik liste "Šabac je naš - Nebojša Zelenović" Dušan Tufegdžić danas je došao na sednicu Skupštine, ali se na njoj nije dugo zadržao. Na samom početku, pre rasprave po tačkama dnevnog reda, javio se za reč, ali mu je tokom izlaganja predsednik Skupštine Nemanja Pajić sugerisao da rasprava još nije počela i da sačeka da bi govorio o temama o kojima je želeo. Kada je shvatio da nema ni TV prenosa zasedanja, Tufegdžić je odlučio da napusti sednicu.

Tufegdžić je želeo da se dnevni red dopuni tačkom koja bi se odnosila na bezbenosnnu situaciju u gradu Šapcu i pozvao je gradonačelnika i Gradsko veće da dopune dnevni red. Takođe je želeo i da pročita otvoreno pismo koje je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Međutim, nije naišao na razumevanje.

-Situacija u Šapcu je veoma napeta i ozbiljna. Ne bih ni došao na sednicu da nije tako. Sad su počeli i da nas biju, rekao je Dušan Tufegdžić i otišao sa zasedanja jer mu je cilj bio, kako je rekao, da se obrati građanima Šapca.

Odbornici Inicijative Selo-grad, Dragan Stanković i Miloš Jevtić, takođe su napustili zasedanje, ali su se i vratili u salu kada je počeo TV prenos Skupštine.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa