8. januar 2022.8. jan 2022.
Foto: Opšta bolnica Šabac

Foto: Opšta bolnica Šabac

Božićni paketići za mališane na bolničkom lečenju

Protojerej Šabačke eparhije Ilija Mitrić, negujući tradiciju, na Badnji dan je posetio mališane koji će i tokom praznika ostati na lečenju u Opštoj bolnici Šabac. Otac Ilija, ispred humanitarnog crkvenog fonda „Milosrdni Samarjanin“, je uručio poklon paketiće najmlađim pacijentima na odeljenjima pedijatrije, hirurgije i otorinolaringologije poželevši im što skorije ozdravljenje i povratak kući i poručio: „Neka vas Gospod čuva, blagoslovi i podari svako dobro – Hristos se rodi!“

Foto: Opšta bolnica Šabac


U duhu Badnjeg dana i najradosnijeg hrišćanskog praznika – Božića, i predstvnici društveno – humanitarne organizacije „Karitas“-Šabac su obradovali najmlađe pacijente. Tokom njihovog prvog dolaska, direktor šabačkog „Karitasa“ Miroljub Nikolić je na Badnji dan darivao praznične paketiće za svu bolesnu decu.

Foto: Opšta bolnica Šabac


Na Božićno jutro, mališanima na lečenju u Službi pedijatrije prvi posetilac –„položajnik“ je bila naša medicinska sestra odseka neonatologije Bojana Bošković, koja im je takođe, uručila prikladne poklon paketiće.

Foto: Opšta bolnica Šabac


Iz šabačke bolnice se zahvaljuju svima koji su nesebično darivali najmlađe pacijente i ulepšali im praznične dane.

Foto: Opšta bolnica Šabac
Opšta bolnica Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa