31. avgust 2022.31. avg 2022.
Novo vozilo za Crveni krst (Foto: Glas Podrinja)

Novo vozilo za Crveni krst (Foto: Glas Podrinja)

Grad nabavio novo vozilo za Crveni krst

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić uručili su danas, u ime Grada Šapca, ključeve vozila Fiat "Doblo" cekretaru Cvenog krsta Šabac Slavku Radovanoviću. Crveni krst je do sada imao dva vozila stara više od 20 godina.


Foto: Glas Podrinja


Slavko Radovanović se zahvalio Gradskoj upravi koja je prepoznala problem koji su imali.


Foto: Glas Podrinja


-Dostavnim vozilima obavljamo velike poslove u Crvenomkrstu, od dostave humanitarne pomoći za materjalno neobezbeđene sugrađane, zatim za organizovanje humanitarnih akcija, akcija dobrovoljnog davanja krvi na seoskom području, kao i za snabdevanje Narodne kuhinje i njenih korisnika, ali i za sve druge poslove koje obavljamo. Ovaj poklon nam mnogo znači za unapređenje posla. Bićemo efikasniji, brže ćemo stizati do korisnika i trudićemo se da opravdamo poverenje, rekao je Radovanović.

Foto: Glas Podrinja


Gradonačelnik Pajić je istakao da se trude da pomognu svim organizacijama na teritoriji grada, a posebno onima koje se bave brigom o najugroženijim sugrađanima.

Foto: Glas Podrinja


-Mi smo budžetom za 2022. godinu predvideli jedno novo vozilo za Crveni krst. Osnovni cilj nabavke ovog vozila je da što brže i kvalitetnije stignu do krajnjih korisnika, bez obzira na to da li se nalaze u selu i gradu. Briga o socijalno najugroženijim stanovnicima je svakodnevna i ovo je jedan od načina da usluga njima bude još efikasnija i bolja, rekao je gradonačelnik.

Vozilo je plaćeno 2,2 miliona dinara.

Glas Podrinja

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa