8. septembar 2022.8. sep 2022.
Foto: www.bogatic.rs

Foto: www.bogatic.rs

Delegacija grada Prokuplja u poseti opštini Bogatić

Opštinu Bogatić posetila je delegacija grada Prokuplja na čelu sa zamenikom gradonačelnika Miroslavom Antovićem i predsednikom Skupštine grada Dejanom Lazićem.

Na radnom sastanku koji je održan u maloj sali Skupštine opštine, razmenjena su iskustva u pogledu društveno-ekonomskog razvoja, privrednog ambijenta i razvojnih planova Bogatića i Prokuplja.
Foto: www.bogatic.rs

Dugogodišnju saradnju i prijateljstvo, opština Bogatić i grad Prokuplje krunisaće odlukom o bratimljenju dve lokalne samouprave, koja će biti doneta na jednoj od narednih sednica lokalnog parlamenta.
Foto: www.bogatic.rs

Taj čin treba da širom otvori vrata razmeni različitih znanja, primera dobre prakse na svim poljima, prosvetnom, kulturnom, privrednom, sportskom, a sve u interesu unapređenja načina življenja u obe sredine. Ovakvo približavanje pruža našim lokalnim samoupravama velike mogućnosti, ne samo u razmeni iskustava, već i na planu izgradnje još boljih međusobnih odnosa i obostrane pomoći.
Foto: www.bogatic.rs

Gosti iz Prokuplja će sutra u Badovincima, povodom obeležavanja “Noćne krvave bitke na Drini” u kojoj je Toplički gvozdeni puk “Knjaz Mihailo” izvojevao pobedu u Velikom ratu i spasao narod Mačve od stradanja i uništenja, položiti vence na spomen obeležje i odati poštu žrtvama borbe za slobodu.
Izvor: www.bogatic.rs

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa