Info

26. oktobar 2022.26. okt 2022.
Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić(Foto: Glas Podrinja)

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić(Foto: Glas Podrinja)

Reakcija gradonačelnika Pajića na Zelenivićevo izlaganje u Narodnoj skupštini

Šef poslaničke grupe "Moramo" i bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović juče je imao interesantno obraćanje u Narodnoj skupštini. Zelenović je govorio o predlogu da Goran Vesić bude novi ministar infrastrukture.

-U jednom gradu Beogradu imate čoveka koji upravlja svim i svačim i umesto da bude kažnjen on avanzuje i postane ministar. A kako izgleda ta politika u Beogradu? Zamislite da Vesić nema odeću na sebi, kao od majke rođen, zamislite da on nema ni donji veš, što može da bude voda i kanalizacija, te da nema pantalone što može da bude saobraćaj u gradu, a ni sako i košulju, što može da bude metro… Ali ima jednu jedinu značku na reveru zlatnu, a to je spomenik na Savskom trgu i onda uzmete i šetate se kao od majke rođen sa tom značkom i kažete ‘Mi smo patriote’. Koliko vam košta značka? Malo je skupa, ali je državna tajna. Šta mislite šta će građani da kažu tom čoveku koji ima skupu značku na svom golom telu, rekao je Zelenović, a orenosi Nova.

Na ovo obraćanje reagovali su poslanici, premijerka Ana Brnabić, ali i gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić.

-Mislim da je sramota to što Nebojša Zelenović priča u republičkom parlamentu. Mandatarka je tada iznela svoj program rada u narednom periodu. Nebojša Zelenović, u jednoj potpuno adekvatnoj raspravi, poziva na zamišljanje Gorana Vesića golog. Mislim da je to neprimeren način da Neboja Zelenović govori u republičkom parlamentu. Pozivati u republičkom parlamentu pet puta poslanike da Gorana Vesića zamisle golog mislim da je degutantno i da je on izgubio svaki kredibilitet i od ono malo ljudi koji su ga glasali. Mislim da to nije pravinačin predstavljanja grada Šapca u Narodnoj skupštini, rekao je gradonačelnik Pajić.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa