25. novembar 2022.25. nov 2022.
Foto: TOŠ

Foto: TOŠ

TOŠ na Međunarodnom sajmu turizma u Kragujevcu

Turistička organizacija grada Šapca i ove godine je učesnik na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu. Ovogodišnji sajam pod sloganom "Izaberi svoje putovanje" trajaće do subote 26. novembra. U hali Šumadija sajma turističke potencijale, atrakcije i programe putovanja predstavlja preko 50 izlagača iz Srbije i regiona i oko 30 izlagača na Bazaru domaćih proizvoda.

Foto: TOŠ


"Šabac grad prvina" je ovogodišnji slogan pod kojim smo se predstavili. Kulturni turizam, bogata lokalna istorija i šabačke prvine jesu lična karta grada ali i autentičan turistički proizvod koji je prepoznat na turističkoj mapi Srbije.

Foto: TOŠ


Sajam turizma je uvek lepa prilika da predstavimo i sveukupnu turističku ponudu grada Šapca. Dušan Simić v.d. direktora i Tamara Pejić stručna saradnica u turizmu ispred TO Šabac prezentovali su u Medija centru Šumadija sajma kolegama iz turističkog sektora, Šabac kao grad manifestacijonog turizma.

Foto: TOŠ


Sajam turizma u Kragujevcu i gostoljubiva Šumadija i ove godine su prilika za razmenu iskustva i dobre kontakte koji će nam pomoći i daljoj turističkoj promociji Šapca.
Turistička organizacija Grada Šapca

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa