19. april 2023.19. apr 2023.
N. Toholj (foto: Glas Podrinja)

N. Toholj (foto: Glas Podrinja)

Vaterpolo veče odluke

Ne samo da ljubitelji vaterpola večeras imaju priliku da uživaju u duplom programu na Gradskom bazenu, već će moći da gledaju dve važne, možda i ključne utakmice u sezoni za dva ovdašnja kluba.

S. Živojinović (foto: Glas Podrinja)


Šabac nije odigrao dobar meč protiv Partizana u Beogradu i pretrpeo je poraz od tri gola razlike. Pred svojim navijačima mora pokušati da nadoknadi taj minus u revanšu četvrtfinala plej ofa Super lige kako bi se plasirao u polufinale, na megdan Novom Beogradu. Meč startuje od 20 časova. Navijači se nadaju reprizi poslednjeg duela dva tima u Šapcu kada je domaćin nadigrao slavnog rivala iz Beograda 12:4.

Sava od 18 časova, dva časa pre Šapca, počinje borbu za opstanak u Prvoj A ligi. Rival je obrenovački TENT. Serija traje dok jedan od timova ne ostvari dve pobede. Šapčani imaju prednost domaćeg terena, ali su gosti iskusniji.

Može li se ponoviti proleće 2022?

Interesantno je da je i prethodne sezone, nešto ranije kada govorimo o datumu, takođe na Gradskom bazenu bio dupli program i to vrlo uspešan. Onda je najpre Sava savladala Rasinu iz Kruševca i tako se senzacionalno plasirala u Prvu A ligu, dok je potom Šabac nadigrao Valis i tako izborio opstanak u Premijer regionalnoj ligi.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa