17. oktobar 2023.17. okt 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Asfaltirano pet ulica u Pocerskom Metkoviću

Nastavljaju se radovi na izgradnji putne infrastrukture na seoskom području. U Pocerskom Metkoviću asfaltirano je pet ulica: Vojvode Mišića, Miloša Obilića, Karađorđeva, Vuka Karadžića i Svetosavska. Ukupna dužina putne infrastrukture je 2,7 kilometara, a vrednost radova 24,5 miliona dinara.
Glas Podrinja

- Kontinuirano teku radovi na seoskom i gradskom području. Trenutno smo na 115. kilometru putne infrastrukture. Nećemo se zaustaviti. Odavde, mašine se sele na Letnjikovac, a potom u Petlovaču, Ribare, Prnjavor.. Uskoro ćemo asfaltirati Savsku ulicu u Šapcu i uraditi pešačku i biciklističku stazu. Razvijamo grad Šabac i od njega pravimo Grad budućnosti, istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.
Glas Podrinja

Urađen je prvi sloj asfalta u ulicama u kojima je bio neophodan. Meštani su vidno zadovoljni.
- Uloženo je kao nikada do sada u Pocerski Metković. U posledih 50 godina nismo dobili asfalt. Nadamo se da će naredne godine biti dovršene još neke ulice i atarski putevi. Do sada je ispunjeno sve što je obećano, ne sumnjam da će tako i dalje biti, kaže Dragan Zlatarić, predsednik MZ Pocerski Metković.
Dragan Zlatarić/Glas Podrinja

Borisav Rakić ima 86 godina i dobro pamti kako je do skoro bilo.
- Kako je ovde bilo pre asfalta, nemoguće je opisati. Nemam ni snage ni da pričam o tome kako sam u mladim godinama muke mučio kad sam ovuda prolazio i sa par volova prevrtao u baru kola drva. Zahvaljujem gradonačelniku Šapca za ovaj put koji za svog veka nisam ni mislio da ću dočekati.
Borisav Rakić/Glas Podrinja
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa