30. jul 2018.30. jul 2018.
Kompletan program u nedelju

Kompletan program u nedelju

Kao što tradicija nalaže, prva nedelja u junu rezervisana je za plivački maraton "Jarak - Šabac". Ove godine će celokupna manifestacija biti organizovana drugačije, te će umesto maratona na 19,2 km biti organizovane četiri trke, a tačan raspored i satnicu možete videti na našem sajtu u četvrtak, tokom dana. U odnosu na prethodne godine, razlikuje se i trajanje manifestacije. Nijedan od propratnih događaja na koje su Šapčani navikli neće izostati, ali će svi biti u nedelju, 5. avgusta. Manifestaciju otvara takmičenje za najbolji riblji kotlić, od 10 časova, a potom slede Prvenstvo u rvanju na pesku, trke na kraćim deonicama, glavna trka, predstavljanje kajakaša, kulturno-umetnički program.
Deo manifestacije je i MZ Jarak, gde će mladi plivači zaplivati koliko mogu na mestu tradicionalnog starta plivačkog maratona.
Kako su saopštili organizatori, ideja je da ovogodišnja manifestacija bude i najava velike manifestacije za 2019. godinu kada će Internacionalni maraton "Jarak-Šabac" proslaviti pola veka trajanja.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa