11. decembar 2023.11. dec 2023.
Pixabay

Pixabay

Šest medalja iz prestonice

Dva ovdašnja rvačka kluba osvojila su šest medalja na međunarodnom turniru u rvanju slobodnim stilom i rvanju za žene za uzraste do 11, 13, 15 i 17 godina. U zbiru dva zlata, dva srebra i dve bronze u konkurenciji 140 takmičara.

Odlikaši iz redova šabačkog Viteza (foto: RK Vitez)


RK Vitez Šabac

Ivana Gajić i Arijan Alija su osvojili titule u svojim kategorijama na međunarodnom turniru u rvanju slobodnim stilom i rvanju za žene organizovanom u Borči. Ivana je osvojila titulu i na taj način stavila najsjajniju tačku na nadmetanje u ovom uzrastu gde osvajala prva mesta, ne samo u Srbiji, nego i na Balkanu.

Arijan Alija je pobedio u kategoriji do 75 kg (uzrast do 15 godina), no do kraja uspešne sezone Aliju očekuje još jedan turnir. Deo je pionirske reprezentacije Srbije koja nastupa na Božićnom turniru u Zagrebu. Medalju Šapčanima je doneo i Kosta Marjanović. Nadmetao se u kategoriji do 62 kg gde je bio treći. Šabački „Vitez“ predstavljao je još i Matija Krstić.

Osvajači medalja iz redova Mladosti (foto: RK Mladost)


RK Mladost Pocerski Dobrić

Nemanja Simeunović i Sara Sakić, predstavljajući ekipu Mladosti zauzeli su druge pozicije svojih kategorija u konkurenciji do 13 godina, dok je Nikola Simeunović doneo bronzano odličje u mečevima kategorije do 11 godina. Ukupno se nadmetalo 140 rvačica i rvača iz domaćih i klubova iz inostranstva, a turnir je obuhvatao kategorije do 11, 13, 15 i 17 godina.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa