21. decembar 2023.21. dec 2023.
Zelenović izgubio vlast u svojoj ulici, a želi da vlada gradom i državom

Zelenović izgubio vlast u svojoj ulici, a želi da vlada gradom i državom

"Nebojša Zelenović svojom političkom opcijom pokušava da ospori izborni proces, kako u gradu, tako i na republici", ocenio je nosilac liste "Aleksandar Vučić- Šabac ne sme da stane" Aleksandar Pajić.

-Stvaraju bunt da bi opravdali svoj poraz. Cilj nije zalaganje za demokratiju, već da prikriju poraz i krah svoje politike.

Neosnovanim tvrdnjama kao npr. veliki broj nepravilnosti, veliki broj lica koja nisu imala priliku da glasaju i itd. bez ijednog dokaza pokušava da podigne tenziju među građanima i izazove nemire i nerede. Sve je to deo koreografije gubitnika, koji više ne vlada ni sobom, a želeo bi da vlada gradom i državom. Oni bi nedemokratski da prekroje izbore građana na nedemokratski nasilan način, jer nemaju konkretne argumente.

Da bi skrenuo pažnju sa debakla, sramote i neuspeha na izborima u Šapcu, on potpiruje na dizanje buna, kako bi se lažima i prevarom domogao vlasti. Simbol njegove vladavine je zastarelost postupka za nenamensko trošenje pet miliona evra i dugovi u koje je kao u živo blato uvlačio Šabac.

Zelenović sada nema izbora, jer su građani pokazali olovkom šta je njihov izbor. Prvo pobedi u svojoj ulici, pa onda razmišljaj o gradu i republici- rekao je Pajić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa