17. januar 2024.17. jan 2024.
OŠ „Laza K. Lazarević“

OŠ „Laza K. Lazarević“

Deveti Zimski kamp održan u OŠ „Laza K. Lazarević“

„Za naše znanje- Lazino priznanje“
Tokom dva dana, u ponedeljak i utorak, oko 150 učenika prošlo je kroz različite programe u kojima je učešće bilo besplatno, a ulaznica jedino dobra volja i spremnost da tokom raspusta prošire svoje vidike i nauče nešto novo.
OŠ „Laza K. Lazarević“

Deveti put zaredom Zimski kamp u Osnovnoj školi „Laza K. Lazarević“ u Šapcu okupio je veliki broj zainteresovanih đaka iz svih obrazovnih ustanova u gradu. Raspust je pravo vreme za učešće u različitim radionicama i igrovnim aktivnostima koje su priredili učitelji i nastavnici škole domaćina. Reč je o kreativnim, interaktivnim i zabavnim sadržajima, čiji je cilj sticanje dodatnih znanja i primena različitih veština i talenata. Tokom dva dana, u ponedeljak i utorak, oko 150 učenika prošlo je kroz različite programe u kojima je učešće polaznika bilo besplatno, a ulaznica jedino dobra volja i spremnost da tokom raspusta prošire svoje vidike i nauče nešto novo. Zato je i moto ovogodišnjeg kampa bio „Za naše znanje - Lazino priznanje“.
OŠ „Laza K. Lazarević“

Za kraj druženja i učenja na najbolji način- kroz igru, svi učesnici su nagrađeni diplomama i ujedno je zakazan novi susret za sledeću godinu, kada će Kamp obeležiti deceniju postojanja. Opširnije o Kampu u štampanom izdanju "Glasa Podrinja".
OŠ „Laza K. Lazarević“
D.D.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa