5. mart 2024.5. mar 2024.
Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Nagrade za Muzičku školu

Na 26. Međunarodnim susretima flautista "Tahir Kulenović" u Valjevu, održanom od 21. do 25. februara u konkurenciji od 164 učesnika, učenice flaute Muzičke škole "Mihailo Vukdragović" Šabac iz klase Biljane Price osvojile su tri prve i jednu drugu nagradu.

Prvonagrađene su: Nina Jekić, Teodora Dražić, Nađa Živković, dok je drugoplasirana Mia Vonasek. Učenice je pratio na klaviru Boris Jekić.

U radu žirija za kategorije srednjih škola, pored najeminentnijih akademskih pedagoga iz regiona i profesora srednjih škola Srbije, učestvovala je i naša profesorka flaute Biljana Prica.

Ministarstvo prosvete Republike Srbije uvrstilo je 26.Međunarodne susrete flautista "Tahir Kulenović" u Kalendar takmičenja i smotri učenika osnovne škole za školsku 2023/2024.godinu.

Učenici klavira iz klase dr Jelene Zidarić Zečević učestvovali su na 16.takmičenju klavirista "Slavenski" u Beogradu i osvojili dve nagrade.

Prvu nagradu za svoje izuzetno izvođenje dobio je Dimitrije Mitrović, koji je ujedno pobednik svoje kategorije, dok je Kiša Vasić nagrađena drugom nagradom.
Muzička škola Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa