17. mart 2024.17. mar 2024.
Mačvainfo.rs

Mačvainfo.rs

KK Bušido niže uspehe

U Koceljevi je održan Karate kup Funakoši, koji je ponovo okupio mnoštvo ekipa iz cele Srbije, na šest tatami borilišta u novoizgrađenoj sportskoj hali. Četvoročlana takmičarska ekipa Karate kluba Bušido Badovinci uzela je učešće na ovom jubilarnom turniru i u odličnoj formi pokazala i kontinuitet i kvalitet u demonstriranju karatea koji se vežba u Mačvi, istakao je Sreten Jevtić veteran KK Bušido Badovinci u autorskom tekstu za Mačvainfo.rs.
Mačvainfo.rs

Prvu srebrnu medalju za klub ostvario je Dušan Drakulić (2013. godište). Drugi takmičar u kategoriji 2014.godište pokazao je izvanredan kvalitet i osvojio zlatnu medalju, a pored toga je proglašen i najboljim takmičarem sa borilišta 1. Treći nastup imao je Marko Jevtić (2003.) u kategoriji od 18 do 20 godina, koji je takođe uzeo zlatnu medalju i proglašen za najboljeg na borilištu broj 3. Među veteranima, Sreten Jevtić je takođe uzeo zlatnu medalju, i nastavio kontinuitet uspeha.

-Dobro je što nam je forma na visokom nivou, i očekujemo da ćemo uspeti održati nivo i kvalitet za buduća takmičenja koja nas očekuju u skorije vreme- istakao je Jevtić.
Mačvainfo.rs

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa