19. mart 2024.19. mar 2024.
Foto: pixabay

Foto: pixabay

Naslovne strane za utorak, 19. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 19. mart 2014. pišu o nastavku konstitutivne sednice Skupštine Srbije, najavama gradnje na mestu bombardovane zgrade Generalštaba VS, predsedničkim izborima u Rusiji, najavama ulaska Kosova u Savet Evrope i drugim temama.

ALO - List navodi da se na Divčibarama dešava ekološka katastrofa "Krče šumu, dižu hotel!".

VEČERNjE NOVOSTI - "Putinu Zapad armirao poziciju", o predsedničkim izborima u Rusiji. O Zakonu o rodnoj ravnopravnosti u tekstu "Cilj im je da razbiju porodicu". O najavama prijema Kosova u Savet Evrope, list piše pod naslovom "Priština i Brisel igraju na tačku 4".

DANAS - O najavi gradnje na mestu bombardovane zgrade Generalštaba u Beogradu, u tekstu "Vučić oduševljen, stručnjaci uzdržani". "Rasprava na ivici incidenta, opozicija pokazala 'Oskara'", o nastavku konstitutivne sednice Skupštine Srbije. "Više školarine na devet fakulteta UB", piše list.

BLIC - "Save(s)t Evrope", o mogućem prijemu Kosova u Savet Evrope. O nastavku konstitutivne sednice Skupštine Srbije u tekstu "Burno u Skupštini: Red aplauza, red optužbi, pa još i performans". "Rusi u Beogradu masovno glasali protiv Putina", piše list.

INFORMER - "Neće biti predaje Kosova i Metohije", tvrdi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

KURIR - O početku radova na izgradnji fabrike u Inđiji: "Nova japanska fabrika u Inđiji od 50 milona evra!".

NOVA - "Oskar zasenio izbor Ane Brnabić", o sednici Skupštine Srbije i 'oskarima' koje su doneli poslanici opozicije. "Ruski birači rekli glasno 'njet' Putinu", o glasanju u Srbiji za predsedničke izbore u Rusiji. "Vlahović otkazao Piksiju, Svilar precrtan zauvek", o fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

POLITIKA - Bivši američki diplomata Ričard Grenel u intervjuu za list navodi "Sedište projekta Generalštab bio bi Memorijal, kao mesto sećanja na njegovu istoriju". List prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "O dinaru na KiM nema nikakvog dogovora". "Rekordna podrška Vladimiru Putinu", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - O početku radova na izgradnji fabrike JFE Šođi u Inđiji: "Japansko čudo stiglo u Srbiju".
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa