30. mart 2024.30. mar 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 30. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 30. mart pišu o blokadi rada Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, nastavku potrage za nestalom dvogodišnjom devojčicom kod Bora, i o drugim temama.

BLIC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o političkoj situaciji u zemlji "Vučić: Kosovo 'kažnjavaju' inicijativom da ih učlane u Savet Evrope". O nastavku potrage za dvogodišnjom devojčicom koja je nestala kod Bora "Uhapšen policajac odavao tajne iz istrage o nestaloj Danki!".

VEČERNjE NOVOSTI - "Tražiće od Srbije i ratnu odštetu", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom dešavanja u Bosni i Hercegovini tokom ratova devedesetih godina prošlog veka.

DANAS - Profesor Departmana za fiziku u Novom Sadu Miodrag Krmar o nastupu predsednika Vučića na samitu o nuklearnoj energiji u Briselu "Nuklearna energija u zemlji Grčića i pečenjare". Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić o blokadi novosadskog Filozofskog fakulteta "U novom Sadu vidimo vezu stranke i falangi".

NOVA - "SNS graditeljstvo", o objekatima koji se ne koriste za namene za koje su izgrađeni. Intervju sa profesorom i političarem Vladetom Jankovićem "Prema jačima budite drski, na zlo ud'rite frontalno".

POLITIKA - "Reagovaćemo snažno, ozbiljno i odgovorno", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u obraćanju javnosti povodom situacije u zemlji. "Pojačano obezbeđenje Dodika zbog pretnje hapšenjem", o dešavanjima u Republici Srpskoj.
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa