11. april 2024.11. apr 2024.
Konferencija za medije (foto: FK Mačva)

Konferencija za medije (foto: FK Mačva)

KZN FK Mačva: Na tri boda protiv lidera

Veliki derbi Prve lige Mačva - OFK Beograd je u subotu, od 16 časova na stadionu u Pocerskoj. Derbi poslednjeg kola regularnog delu donosi odluku hoće li Mačva igrati u plej ofu ili plej autu. Beograđani su lideri na tabeli, dok je Mačva na poziciji šest.

Crveno-crne pobeda sigurno vodi do plej ofa, remi ili poraz čini da zavise od drugih rezultata i prvi cilj je pobeda.



-Imamo veliko poštovanje za OFK Beograd, za tradiciju, kvalitet koji poseduju, ali kada meč počne nema kalkulacija, taktiziranja. Naš cilj je pobeda, naš cilj je plej of i nastavak serije u kojoj smo. Ušli smo u ritam igre i rezultata i to želimo da pokažemo protiv najboljih. Pozivam navijače da dođu u velikom broju, uživaju u meču i budu podrška i na kraju da se zajedno radujemo - istakao je kapiten Igor Ristivojević.

Borbu za tri boda najavljuje i strateg Mačve.

-Očekujem napadačku igru, očekujem pobedu. Energija navijača nam je bila veliki podstrek u teškim trenucima, ovaj duel je možda i meč sezone do sada i zato nam je potrebno da nam budu potpora, a naš cilj je da ih obradujemo - naglasio je trener Nemanja Glušica.

Za sve posetioce sa kupljenim ulaznicama spreman je poklon, navijačka majica kluba. Istočna tribina i na ovom meču otvorena za osnovce.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa