18. septembar 2018.18. sep 2018.
Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera: Da li sispreman za izazov?

Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera: Da li sispreman za izazov?

Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera: Da li sispreman za izazov?
Kompanija Delta Holding otvorilajekonkurs za sedmu generaciju Mladih lidera pod nazivom „Da li sispreman za izazov?“ Na ovaj konkurs za posao mogu da se prijav ezainteresovani diplomci i apsolventi svih fakulteta do 30. septembra u ponoć, isključivo n asajtu: konkurs.mladilideri.rs
Kandidati koji prođu proces selekcije i postanu Mladili deri, prva radna iskustva stiču u tri rotacije u različitim članicama Delta Holdinga. Na ta jnačin i uz pomoć iskusnijih kolega - mentoraima će bolji i potpuniji uvid u celokupno poslovanje kompanije, što će ih opredeliti da kasnije rade u delu sistema gde se njihov ainteresovanja poklapaju sa potrebama poslovanja.
Ova jinovativni projekat zapošljavanja mladih, talenatovanih ljudi bez radnog iskustva postoji od 2012. godine. Do sada se za ovaj program prijavilo skoro 16.000 kandidata, a 152 je dobilo priliku da učestvuje u programu. Neki od njih su danas navažnim pozicijama u kompaniji, poput direktora fabrike Danubius, direktora HR sektora, direktor afirme Deltra Frukt u Rusiji, šefa gradilišta šoping-mola Delta Planet u Banjaluci itd.
Više informacija o programu i iskustva prethodnih generaci ja mogu se pronaći na sajtu Mladi lideri i društvenim mrežama: Facebook, Tnjitter, Instagram i LinkedIn.
Ove godine, sertifikate za uspešno završen program dobijaju Mladili deri šeste generacije, a u Crnoj Gori počela je da radi prva generacija ovog programa.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa