Info

15. februar 2019.15. feb 2019.
AMSS: Umeren intezitet saobraćaja

AMSS: Umeren intezitet saobraćaja

Moguća je poledica na svim vlažnim putevima. Takođe, i u zonama sa smanjenom vidljivošću kolovoz može biti vlažan i klizav što zahteva dodatni oprez u vožnji.
Vozače na putevima u Srbiji očekuje umeren intenzitet saobraćaja i nema vanrednih zastoja i prekida, ali se danas očekuje veći broj vozila, naročito na putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Moguća je usporena vožnja na putevima koji vode na Kopaoniku, Zlatiboru, Divčibarama, Tari, kao i drugim turističkim centrima.
Iako su svi putevi ka glavnim planinskim centrima prohodni, AMSS savetuje da se na Kopaonik dolazi iz pravca Jošaničke Banje.
Na naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja, dok na su zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza do 30 minuta.
Očekuje se da će se zadržavanja na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom povećati, pa ako putujete tamo savetujemo da koristite alternativne granične prelaze.
Na teretnim terminalima na izlazu iz zemlje vozila na prelazima Horgoš i Kelebija, ka Mađarskoj, 240, odnosno 180 minuta, a na Batrovcima, prema Hrvatskoj, oko 60 minuta.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa