Инфо

1. децембар 2019.1. дец 2019.
Ипак сребрно знамење

Ипак сребрно знамење

Шабац - Раднички 8:10 (2:1, 3:4, 1:1, 2:4).

Одлично је почео меч "Шабац", створио предност од 2:0 и доминирао, пре свега захваљујући добром проигравању ка центарским позицијама. Ипак узвратио је Раднички серијом 4:0 до краја прве и у првом делу другог периода. Најављен је, на тај начин, очекивани ток неизвесног дуела. Нажалост, пресудиле су грешке или тактичка игра Крагујевца која допринела да битнији играчи за Шабац напуштају игру због искључења, најпре на 20 секунди, а онда сукцесивно и на дужи период.

Ченселор Рамирез је рано доспео у проблеме са искључењима и већ на почетку треће је морао трајно ван игре. У истом периоду Пљеванчић је успео да испровоцира Радуловића. Уследило је обострано искључење до краја утакмице, а много је Радуловић битнији за игру овдање екипе, него Пљеванчић за Крагујевчане.

У последњем периоду било је нерешено пред старт, Вучинић донео предност са петерца 7:6, али можда и кључни тренутак је уследио када се Рогач прерано вратио у игру после искључења, зарадио још једно, то је било треће. Два гола су донела Крагујевцу предност, а онда је и Велкић дошао у сукоб са Лукићем, доскорашњим саиграчем. Ново обострано искључење, али је Шабац остао без једине алтернативе на месту центра. Због повреде није наступао Гомеш. Треба додати и да Шабац једном није искористио предност од два играча више, пропустио две изгледне прилике, у ситуацији један на један.

Другачије од пораза није могло у оваквој ситуацији.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa