Инфо

20. јануар 2020.20. јан 2020.
Наслови у дневној штампи

Наслови у дневној штампи

Дневне новине на насловним странама издања за понедељак, 20. јануар пишу о дешавањима везаним за Закон о слободи вероисповести у Црној Гори, о томе да тужилаштво за високотехнолошки криминал испитује твит социлошкиње Весне Пешић, односу дела Демократске странке (ДС) и лидера Двери Бошка Обрадовића и другим темема.

БЛИЦ "Део ДС-а тражи: Избаците Бошка или напуштамо савез", о твиту који је лидер Двери Бошко Обрадовић написао о некадашњем председнику Демократске странке (ДС) Драгољубу Мићуновићу. "Ајмо, Ноле", о Аустралијан опену.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Смета му Београд, јер брине о Србији", о изјави председника Црне Горе Мила Дјукановића да неће повући Закон о слободи вероисповести.

ДАНАС - "Бламажа судства и доказ ауторитарности власти", о твиту Весне Пешић. "Упитне оцене о загађењу ваздуха", лист пише да станице које мере загађеност годинама "не раде пуним капацитетом".

ПОЛИТИКА - Под насловом "Београд није уздрмао Црну Гору", лист пише да Мило Дјукановић неће повући Закон о слободи вероисповести. "За САД и Кину још нема нових амбасадора", о променама у дипломатским представништвима Србије у свету.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa